Dinamica Distributie Telefon - 021/230.92.28

Parteneri

MARS
Nestle
kraft
cadbury
ferrero
Orkla
Rollton
Ficosota

 

Servicii

Distributia este procesul care reprezinta cea mai importanta  activitate intr-o societate, ea fiind ultimul proces din tot lantul unui producator, de la achizitia materiei prime  pana la producerea produsului finit, respectiv transmiterea de bunuri, prin tranzactii comerciale, de la producator la consumator.

Prin canalele de vanzare pe care departamentul de distribuitie le gaseste, producatorul face ca produsul sau sa se regaseasca in piata in cat mai multe puncte de vanzare, prin magazinele specifice. Prin acest proces producatorul isi asigura vanzarea produselor incheind asfel ciclul si tranformand produsele vandute in valoare..

In 15 ani de experienta, Dinamica Distribution se mandreste cu o platforma logistica ce acopera Bucurestiul si zonele limitrofe, cu o echipa de  profesionisti ce poate asigura intoteauna cerintele exigentele ale partenerilor, cu o infrastructura performanta, in conformitate cu standardele europene, toate aceste resurse fiind mobilizate pentru a raspunde, cu succes, exigentelor pietei.

Societatea Dinamica dispune de logistica pentru livrari atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii.